Sabtu, 30 Agustus 2014

ραγματικά πρ

Πιστεύεται γενικά από αυτές τις συναλλαγές μας ότι ενώ οι υποψήφιοι για την απασχόληση μπορεί να στολίζουν τα καθήκοντά τους για την απασχόληση και τις θέσεις, που θα βρίσκονται εντελώς για την εκπαίδευση τους.
      Ναι, το πρόσωπο συνεντεύξεις με Resource Manger σας Ανθρώπου και σε άλλες σχετικές στελέχη, το ένα ψάχνει ευπαρουσίαστη και ενεργεί τόσο φωτεινή και ευκρινής μπορεί να εφεύρει την εκπαίδευσή του. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αίτημα υποψηφίου σας σε μια τριτοβάθμια εκπαίδευση δεν είναι κατ 'ανάγκην ένα σύνολο εφεύρεση. Αυτός μπορεί να έχει στην πραγματικότητα στην πραγματικότητα εγγράφονται στο πανεπιστήμιο που αναφέρονται στο βιογραφικό. Απλώς δεν αποφοιτούν από το σχολείο. Ή οποιοδήποτε άλλο σχολείο, για εκείνο το θέμα.
      Στη συνέχεια, όμως, υπάρχουν και εκείνοι, μια αξιοσημείωτη ποσότητα των υποψηφίων για την απασχόληση που έχουν εμπλακεί σε αυτό που ονομάζουμε μια συμμετοχή φάντασμα. Αυτό είναι να πω ότι όχι μόνο απέτυχαν να αποφοιτήσουν από το σχολείο, αλλά ποτέ δεν εγγράφονται καθόλου. Γιατί επέλεξαν το συγκεκριμένο σχολείο ως φανταστικό τόπο αποφοίτησης είναι μια εικασία. Αλλά αρκετοί υποψήφιοι ψέματα για την αποφοίτησή του από το σχολείο δεν μπορεί ποτέ να δει, να αποθηκεύσετε για τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Το πρόσωπο HR θα πρέπει να εξετάσει πάντα το φάντασμα προσέλευση μια πολύ πραγματική πιθανότητα.
      Ως προς ποια σχολεία οι υποψήφιοι θέσεων εργασίας μπορούν να ισχυριστούν ότι έχουν αποφοιτήσει, η επιλογή είναι ποικίλες και μερικές φορές απειλητικά διασκεδαστικό. Κάποιοι μπορεί να επιλέξει το μικρότερο και περισσότερο από τον τρόπο που τα σχολεία ως πλασματικός maters alma τους. Μπορούν να επιλέξετε κάτι arty και κύρους, ένα από αυτά τα σχολεία που μπορεί να ακούσει για, αλλά δεν ξέρω πολλά για .. Ή υποψήφιος σας μπορεί να πάρει την αφάνεια σε άλλη κατεύθυνση από την εισαγωγή στο βιογραφικό τους κάποια οικτρά απομακρυσμένες ή υπο-par ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που λίγοι ποτέ ακούσει ακόμα ..
      Υπάρχει κάποια λογική για να κάνει τέτοιους ισχυρισμούς. Με την εισαγωγή ας πούμε, μια σκοτεινή Mid-Western σχολείο ή απόκρυφα της Νέας Αγγλίας το κολέγιο, όπως τον τόπο του την αποφοίτησή του, ο υποψήφιός σας μπορεί να πιστεύουν ότι βοηθά να τεκμηριώσει την αξιοπιστία του. Ακόμη και η πιο έξυπνη HR πρόσωπο μπορεί επίσης να καθορίσουν κανείς δεν θα βρίσκονται στην πραγματικότητα σχετικά με την αποφοίτησή του από το Reed College, στο Όρεγκον, Amherst, στη Μασαχουσέτη, ή Lake Forest, στο Ιλλινόις; Ή για εκείνο το θέμα, ως άμυνα απέναντι χαμηλή αυτοεκτίμηση, ο οποίος θα τολμούσε να επαίρεται για την αποφοίτησή του από μία από τις λεγεώνες του College North Western Eastern ολισθηρό Χέλι Δασκάλου στη μακρινή γωνία του στη μέση του πουθενά; Έτσι, η σκέψη πηγαίνει, μπορεί να δεχθεί το αίτημά τους στην ονομαστική τους αξία και ποτέ δεν μπαίνουν στον κόπο να το ελέγξουμε.
      Άλλοι υποψήφιοι θα λάβουν την εναλλακτική διαδρομή. Οι περισσότεροι στην πραγματικότητα, θα επιλέξει τα μεγαλύτερα σχολεία, πιστεύοντας τα ονόματά τους και η υποτιθέμενη ημερομηνία αποφοίτησης μπορεί να χαθεί μέσα στον γραφειοκρατικό ανακάτεμα. Φυσικά, αν παρέστη για λίγο, ελπίζουν ονομαστικών εγγραφή τους μπορεί εσφαλμένα να ερμηνευθεί ως απόδειξη της αποφοίτησης. Αυτό που λείπει στην εκπαίδευση, που αποτελούν για το θράσος. Λοιπόν, το είδος του.
      Τέλος, υπάρχουν και οι μη βαθμούς βαθμό. Αυτά είναι τα ψεύτικα πτυχία που απονέμονται για την "εμπειρία ζωής" και δεν είναι αντιπροσωπευτικά της φοίτησης ή αποφοίτησης από οποιαδήποτε νόμιμη ή διαπιστευμένο κολέγιο. Είναι εντελώς ψεύτικη. Αλλά αυτά είναι δημοφιλή. Το πιο τολμηροί μεταξύ των διπρόσωπη μπορεί να αγοράσει αυτά τα σε απευθείας σύνδεση βαθμούς για οπουδήποτε από πενήντα δολάρια σε αρκετές εκατοντάδες δολάρια. Τα πτυχία είναι λίγο πιο ακριβό από ό, τι οι απλές Bachelors », αλλά είναι διαθέσιμες από οποιοδήποτε αριθμό ψεύτικα πανεπιστήμια. Μερικοί από αυτούς ακόμη και να φαίνονται εντυπωσιακά? με την προϋπόθεση ότι δεν φαίνονται να προσπαθήσει να βρει τη φυσική διεύθυνση του σχολείου στο διαδίκτυο.
      Προτού γίνει πολύ αναστατωμένος ή υπερβολικά καχύποπτος, να έχουμε κατά νου ότι όσοι λένε ψέματα για τα πτυχία τους περιλαμβάνει μια μειοψηφία των υποψηφίων για την απασχόληση. Τις περισσότερες φορές δεν είναι ο υποψήφιός σας είναι πραγματικά αυτός που λέει ότι είναι και παρέστη και απόφοιτος από το κολέγιο που αναφέρονται στο βιογραφικό του. Αλλά έχουμε κατά νου η λειτουργική φάση εδώ είναι "πιο συχνά από ό, τι δεν είναι." Με αυτό κατά νου, σκεφτείτε τους τρόπους που μπορεί να προκαλέσει αμηχανία και ακόμη διαφορές αν προσλαμβάνουν κατά λάθος κάποιος που έχει λάβει μόνο ένα φανταστικό βαθμό.
     Μπορεί να είναι αλήθεια ότι δεν έχουν πτυχίο σε ορισμένους κλάδους μπορεί να είναι άσχετο. Υπάρχει μια παροιμία που λέει, για παράδειγμα, ότι ένα καλό πρόσωπο πωλήσεων γεννιέται και δεν γίνεται, ή κάτι που επηρεάζει. Και ενώ αυτό μπορεί να ισχύει σε ορισμένους κλάδους, σε περισσότερες από λίγες κάποιος έχει καλύτερα τα προσόντα που παρέχονται μέσω της κατάλληλης εκπαίδευσης. Μπορεί επίσης να είναι νέα μίσθωση σας με το φανταστικό πτυχίο μπορεί να μην έχουν πραγματικά τα σύνολα δεξιοτήτων που απαιτούνται για τη δουλειά. Αυτή η πραγματικότητα μπορεί να προκαλέσει όλα τα είδη των προβλημάτων, ακόμη και να οδηγήσει σε καταστροφή σε μυριάδες μορφές της.
     Έχετε διατεθεί χρόνο και χρήμα για την ενοικίαση του. Έχετε έξαλλος εργατικό δυναμικό σας, τουλάχιστον εκείνοι που έχουν διεξαχθεί τις διάφορες συνεντεύξεις. Στην πρόσληψη άτομο αυτό, μπορεί να έχετε απορρίψει έναν υποψήφιο ο οποίος ήταν πραγματικά προσόντα, αλλά δεν είναι πλέον διαθέσιμο. Θα πρέπει να διαθέσει συμπληρωματικούς πόρους για να προσλάβει κάποιον άλλον. Τέτοια λάθη μπορεί να υποβαθμίσει  pupuk merk hantu hormon herbal hayati zpt asli hewan ikan gaharu durian coklat termurah το ηθικό των εργαζομένων, καθώς και την κατώτατη γραμμή σας.
       Επιπλέον, με την πρόσληψη κάποιου δεν μπορούν να θεωρηθούν δυνάμει του λείπει το πτυχίο του, που θέτει σε κίνδυνο τη σχέση σας με τους πελάτες. Μπορεί να έχουν αναθέσει αυτό το πρόσωπο σε έναν πελάτη, και τώρα ο υπάλληλός σας έχει βίδα πράγματα μέσα είναι η έλλειψη προσόντων. Αυτό μπορεί να κάνει τον πελάτη σας είναι εξαιρετικά δυσαρεστημένοι. Ο πελάτης μπορεί να ζητήσει αποζημίωση. Μπορούν να απειλήσει ακόμα και μήνυση. Αυτό δεν είναι μόνο δαπανηρή, αλλά και αμηχανία, καθώς και.
        Αν νομίζετε ότι αυτό δεν συμβεί, θα έπρεπε καλύτερα να το ξανασκεφτούν. Αυτές δεν είναι οι ιστορίες στελέχη ήθελαν να καυχηθεί για τη διάρκεια του γεύματος. Αυτές είναι οι ιστορίες που ψιθύρισε, και το ψιθύρισμα είναι πολύ πιο δυσοίωνη και επιζήμια για την επιχείρησή σας. Ας το παραδεχτούμε, αν η αποτυχία σας να εκτελέσει λόγω αιτίες επιμέλεια αποδεικνύεται επιζήμια για τον πελάτη σας, τότε θα πρέπει να λογοδοτήσουν. Θα εξετάσουμε ανόητη και φθηνή. Μπορεί επίσης να ψάχνετε για άλλο πελάτη για να αντικαταστήσει το ένα που θα μείνει.
         Το ηθικό δίδαγμα αυτής της ιστορίας είναι ότι οι πόροι διαχείρισης Ανθρώπινου πρέπει να ελέγξετε έξω σε όλους, ανεξάρτητα από το πόσο αξιόπιστο ακούγονται. Είναι σημαντικό να έχουμε ένα πρόγραμμα ελέγχου προ-απασχόληση στην χώρα και να περιλαμβάνει την επαλήθευση της εκπαίδευσης, στο πλαίσιο του εν λόγω προγράμματος. Τα λίγα δολάρια που ξοδεύετε

Tidak ada komentar:

Posting Komentar